Egil

Fam. Linjord blogg

 

Karen sin blogg

Sunniva sin blogg

Kjetil sin hjemmeside

 

        

 

Egil bor i Tananger, selv om han sa han aldri ville flytte til vestlandet, og i alle fall ikke til kysten :-)

Så langt har han én kone, fire barn, en svigerdatter og tre barnebarn. Han liker å lese bøker, gå tur i skogen og grille. Han analyserer prøver fra havets bunn og jobber alt for mye. Ellers liker han å være på hytta og sove i stolen foran tv'en ;-)

 

 

Oddvin:

 

Bor på Kleppe sammen med Helen. De har tre barn, David, Tuva og Anders. De holder på å bygge nytt hus rett borti gata. Så i desember blir det jul i nytt hus.

 

Gunnbjørg:

Bor i Oslo og jobber for Maritastiftelsen. Hun kom hjem fra en to måneders tur i Brasil i februar. Og nå bor hun sammen med to venninner på Santhanshaugen.

 

Karen Merete:

Kom hjem fra Denver, USA, for ikke så lenge siden. Der har hun vært på bibelskole siden i høst. De var i Colombia i jula på "outreach". Og i mars mellom to semestere på bibelskolen reiste hun litt i USA og Sør-Amerika, og var bl.a. i Machu Pichu. Nå har Karen flyttet til Oslo. Hun har begynt å studere, og mens hun venter på å få starte på sykepleieutdannelsen, studerer hun KRL på Menighetsfakultetet.

 

Sunniva:

Er også i Oslo og jobber i nrk. Så alle søstrene bor nå i hovedstaden. Men Sunniva er ofte i Nedre Eiker like utenfor Drammen for å være med Kjetil. Begge drikker to iskaffe til dagen :-) 

 

Kirsten:

Skiftet jobb for ca. et halvt år siden og jobber nå med rusmisbrukere. Hun deler ut metadon og trives godt med det.