Fam. Linjord blogg

 

Her er en liten videosnutt om Jens: 

">

Og dette er "dokumentaren" som ble vist i Kirsten og Egil sin 60-års dag:

">

 

Siste nytt om familien

         

 

 

2009:

Hildegunn venter sitt andre barn litt senere i år.

Geir til Bjørn og Guru har lært å seg en sang: 

John møtte kongen på slottet 3. februar fordi han fikk kongens fortjenestemedalje. Han og Nilla tok toget til Oslo sammen med et annet par, bodde på hotell og møtte kongen dagen etter.

Og tilfeldigvis var det en nrk-fotograf tilstede, så her er en liten filmsnutt fra da de kom ut (klikk på bildet under):

" height="344" 425?>

2008:

John har fått kongens fortjenestemedalje i sølv for mer enn femti år med barneforening. Og vi er stolte av han! GRATULERER!

Kriterium for tildeling av medaljen i sølv

Kongens fortenstmedalje i sølv blir utdelt som løn for: Særleg fortenstfull innsats over lengre tid i samfunnslivet i offentleg stilling eller verv, ved innsats i frivillige organisasjonar eller ved anna personleg verksemd som er samfunnsnyttig (kunst, kultur, vitskap, sosialt og humanitært virke).

Særleg fortenstfullt arbeid gjennom lang tid i privat eller offentleg teneste, der innsatsen ligg godt over det normale, og der vedkommande òg har vist aktiv innsats innanfor eller utanfor arbeidsplassen sin. Tenestetida må vanlegvis ikkje vere under 40 år.

Fortenstmedaljen i sølv kan òg bli tildelt ein samfunnsborgar dersom livsinnsatsen kan stå som eksempel for andre, sjølv om innsatsen til vedkommande ikkje kjem inn under det som er nemnt i pkt. 1 og 2.

Bjørn er 40 år i år han også, og feirer med å reise til Femund nasjonalpark helt alene i to uker. "Har fått denne fine gaven i burstagave av kjerringa" skriver han ;-)

Familietreff i Skaret lørdag 26. juli :-) Dere kan se bildene i fotoalbumet, bare klikk på det lille bildet av brødrene på forsiden (http://linjord.com/) eller på bildet under - bruk e-post  og passord dere har fått til å logge dere på.

Hildegunn fikk også ei jente, den 23. juli, så i år er to av brødrene blitt oldeforeldre, denne gangen var det John, og  da også Nilla.

Nils Oskar ble 40 år 7. juni

Reanate fikk ei lita jente 23. februar, så nå er Birger og Berit blitt oldeforeldre

2007:

Gunn og Arvid skal flytte. De fikk plutselig muligheten til å flytte til et lite småbruk, så de grep sjansen og blir "bønder".

Oddvin og familien flyttet inn i nybygd hus rett før jul, så i år ble det jul i nytt hus for dem.

 

Tuva, Anders og David (Oddvin og Helene sine)

Bjørn og Guro fikk en liten gutt 10. august, så nå har Geir blitt storebror.